CARBURANT ECOLOGIC PENTRU TRANSPORT ECONOMIC

este cel mai puțin poluant dintre carburanții fosili

costul său este mai redus decât al carburanților tradiționali

poluarea fonică a motoarelor pe CNG este mai mica

siguranța în exploatare este dovedită, practic și statistic

Solutii CNG pentru BUSINESS

Pentru gestionarea mai buna a parcului auto, va venim la dispozitie cu cardurile de flota care se pot folosii in toate statiile noastre CNG din tara. Avantajele cardurilor de flota sunt: securitatea tranzactiilor, diminuarea fraudei, calcularea bugetului, utilizarea usoara, rapida si eficienta cat si eliminarea deconturilor. Pentru urmarirea tuturor tranzactiilor, va punem la dispozitie si o platforma online care poate fi accesata cu usurinta.

In momentul de fata, in U.E, CNG-ul este folosit cu eficienta in mai multe domenii de activitate: Transport persoane, transport marfuri, interventii utilitare si salubrizare cat si in agricultura.

In scurt timp, o sa punem la dispozitia dumneavoastra si un service autorizat pentru instalarea kit-urilor de CNG, mentenanta instalatiilor CNG, cat si a autovehiculelor.

Autonomia unui vehicul echipat cu CNG depinde de capacitatea rezervorului/rezervoarelor. De obicei, pentru vehiculele de pasageri, capacitatea rezervorului este intre 11-26 kg si confera o autonomie de 300-600 km. Pe vehicul se pot monta unul sau mai multe rezervoare, in functie de spatiul disponibil existent si de cerintele clientului.

Autonomia unui TIR echipat cu CNG depinde de numarul rezervoarelor. De obicei, numarul buteliilor montate pe un autocamion este intre 12-16 si are o autonomie intre 500-800 km in timp ce autonomia unui autocar este in jur de 400-600 km.

Avantajele CNG

  • CNG prelungeste durata de viata a motorului.
  • O instalatie CNG nu necesita o intretinere specifica.
  • Mai putin costisitor decat hibrizii.
  • Masinile pe CNG pot parca in subteran.
  • CNG este viitorul carburant ecologic care va fi folosit la nivel mondial.

Daca te-am convins sa iti achizitionezi un autovehicul pe CNG, nu ezita sa ne contactezi, nu o sa regreti alegerea facuta. Afacerea ta poate fi mult mai profitabila si in acelasi timp mai ecologica daca alegi sa folosesti CNG.

PRIMA REȚEA DE STAȚII CNG DIN ROMÂNIA

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search